9L5A2434-VR.jpg

Välkommen till VRs stora jobbportal.

Vår jobbportal är till för att du ska kunna se hur vi är som arbetsgivare och för att du ska kunna hitta din roll på VR. Vi erbjuder mängder av intressanta jobb inom kollektivtrafiken. Vi är den operatör som lovar alla resande och våra trafikhuvudmän ”Nöjd kund. Hela resan.”  Och då måste vi ha de bästa medarbetarna.

P1140497-VR.jpg

Vill man vara bäst måste man ha kompetenta medarbetare. Och då måste man erbjuda bra villkor.

Förändringarna inom kollektivtrafiken går snabbt. Ny teknik, nya bränslen, allt tydligare miljökrav. Kollektivtrafiken är samhällets blodomlopp som underlättar vardagen för allt fler människor.

Vill du vara med och skapa en bättre kollektivtrafik i Sverige? Då kan VR vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv och trevlig kollektivtrafik för våra resenärer.

Våra yrken

VR och kollektivtrafiken erbjuder en mängd olika yrkesroller. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba som bussmekaniker, bussförare, spårvagnsförare, lokförare, tågmekaniker, rangerare/växlare, kundvärd och tågvärd hos oss. På vårt huvudkontor och på våra depåer har vi även roller inom allt från trafikplanering och skadereglering till ekonomi och kommunikation.

Lediga jobb

Under Lediga jobb hittar du alla våra lediga jobb just nu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontanansökningar, men du är välkommen att bevaka lediga jobb genom att prenumerera på våra platsannonser.

I dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot praktikanter, även om vi så gärna vill.

9L5A2438-VR.jpg