Tva-medarbetare-framfor-skarm.jpg

Stödfunktioner HK

Välkommen till framtiden!

På vårt huvudkontor finns det många spännande uppgifter!

VR är en av de största aktörerna inom kollektivtrafikbranschen, en spännande framtidsbransch med ökat fokus på hållbarhet. Hos oss arbetar 3 200 bussförare, konduktörer, mekaniker, lokförare, trafikplanerare, spårvagnsförare och rangerare. Men kände du till att vi även har ett hundratal administrativa tjänster och stödfunktioner på vårt huvudkontor inom finans, HR, kommunikation, anbud, arbetsmiljö, säkerhet och skador? Här på huvudkontoret sitter även vår ledningsgrupp.

VRs huvudkontor ligger i nya fräscha lokaler i Sickla. Det är ett modernt kontor som skapar förutsättningar för kreativitet och möten. Vi har inga personliga arbetsplatser, utan det är ett flexkontor med hemvister. 

Som medarbetare på VR är du en viktig kugge i vårt maskineri, oavsett om du arbetar i driften eller på kontoret. Du är en av våra vardagshjältar! 

Några grundkrav

  • Relevant högskoleutbildning för den tjänst du söker.
  • VRs koncernspråk är engelska och du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Du uppskattar en föränderlig vardag.
  • Du har lätt att samarbeta med andra och trivs både med att arbeta självständigt och i grupp.
  • Du är intresserad av såväl kollektivtrafik som samhällsfrågor i stort.

Det här erbjuder vi

Läs mer om våra villkor och förmåner.

Under Lediga jobb hittar du alla våra lediga jobb just nu. 

Karin-Larsson-beskuren.jpg

”Nu när nya Slussen byggs är mitt uppdrag att se till att allt fungerar så smidigt som möjligt för våra resenärer. Jag gillar utmaningar!”

Karin Larsson, Project Manager Communication